Wat is auto wrappen?

Door middel van auto wrappen kunt u op een aantrekkelijke manier reclame maken. Bijvoorbeeld door auto’s volledig in de kleuren van uw bedrijf te wrappen. Dit is ook voor u mogelijk. Auto wrappen is het Nederlandse woord voor carwrapping / car wrappen en houdt in dat een auto of ander voertuig compleet beplakt wordt met wrapfolie. Er wordt een speciale flexibele folie gebruikt waardoor er goed met de glooiingen van uw auto mee geplakt kan worden. Bepaalde onderdelen van de auto worden gedemonteerd, zodat de folie overal netjes afgewerkt kan worden. Er kan uit een grote verscheidenheid aan folie gekozen worden. Verschillende kleuren, glanzend of mat, metallic of met structuur zijn allemaal mogelijk. Ook kan de auto met vinyls worden beplakt waarop geprint kan worden. Zo kunnen voertuigen voorzien worden van logo’s en belettering.

Kijkje in de werkplaats
Waarom auto wrappen?

✓ Bescherming van de autolak

Tegenwoordig kiest men er steeds vaker voor de wagen compleet te laten wrappen met hoogwaardige folie. De folie vervangt de traditionele kleur van uw auto en heeft een beschermende functie voor de lak. Zo bent u ten opzichte van de auto laten spuiten beter beschermd tegen UV- en lakschade. De folie is namelijk krasbestendiger dan een laklaag. Dit kan weer positief uitpakken voor de restwaarde van de auto.

✓ Goedkoper dan overspuiten

Uw auto wrappen is vaak goedkoper dan overspuiten. In sommige gevallen kan het prijsverschil oplopen tot wel 2000 of 3000 euro. Hoeveel uw auto wrappen precies gaat kosten is afhankelijk van onder andere de grootte van uw auto. Kijk hier voor een prijsindicatie.

✓ Sneller klaar dan overspuiten

Auto wrappen is minder tijdintensief dan overspuiten, u heeft uw voertuig(en) dan ook sneller terug. En wees niet bang, u kunt er gewoon mee door de wasstraat! Een schone en schitterende auto… uw visitekaartje!

✓ Eenvoudig te vervangen

De folie is eenvoudig te vervangen en verwijderen. Niet voor niets plakken wij veel leasewagens. Wij geven de leasewagen de kleur waar u in wilt rijden (waardoor u extra kosten voor die specifieke populaire kleur voorkomt) en verwijderen aan het eind van het leasecontract de folie weer. Zo kunt u hem weer in de originele kleur inleveren bij de leasemaatschappij.

✓ Ruime keuze in kleuren en kleureffecten

Bij het wrappen van uw auto zijn er veel mogelijkheden. Glanzend, mat, parelmoer, metallic, mat metallic, geborsteld staal en carbon behoren tot de opties. Daarnaast beschikken we over een grote verscheidenheid aan kleuren.

✓ Eenvoudig te voorzien van belettering

Belettering van uw voertuig is eenvoudig. Zo kunnen wij voor u uw bedrijfsnaam of logo aanbrengen. Op deze manier maakt u van uw bedrijfswagen een rijdend reclamebord.

✓ Eigen ontwerpen mogelijk

Door uw auto te laten wrappen krijgt deze een compleet nieuwe uitstraling. Precies zoals u hem mooi vindt of wat past bij de huisstijl van uw bedrijf.

✓ Full color bedrukking mogelijk

Ook full color bedrukking is mogelijk. Kijk voor voorbeelden bij portfolio.