Ramen blinderen binnen één dag

Ramen blinderen geeft uw auto een luxueuze uitstraling. Daarnaast zorgt het voor een aangenaam klimaat in uw auto: de temperatuur in uw auto zal lager zijn doordat de warmte minder goed kan doordringen. Hierdoor bespaart u ook nog eens brandstof, dankzij de vermindering van het gebruik van de airco.

Bij Auto Wrap Specialist blinderen wij uw autoruiten binnen één dag. U brengt ’s ochtends uw auto naar onze werkplaats en aan het einde van de dag kunt u uw auto – die dan van getinte ramen voorzien is – weer ophalen.

Voordelen ramen blinderen

Het blinderen van uw autoruiten heeft verschillende voordelen. Zo zal uw huid beter beschermd worden tegen uv-straling. Ook blijft uw interieur langer mooi doordat deze minder snel zal verkleuren. Daarnaast zullen dieven uw auto eerder overslaan omdat zij geen goed zicht hebben op uw persoonlijke bezittingen.

Ramen blinderen binnen één dag

  Meer privacy
  Luxueuze uitstraling
  Bescherming tegen diefstal met inbraakvertragende folie
  Bescherming tegen uv-straling
  Besparing op brandstof

Wilt u ook de ramen van uw auto laten blinderen of tinten? Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0527 617 952 of door een e-mail te sturen naar info@custommedia.nl.

 

0527 617 952 info@custommedia.nl

Tarieven ramen blinderen

In onderstaand overzicht vindt u onze tarieven voor het blinderen van uw ramen.

prijzen

Wilt u meer weten over de kosten van het ramen blinderen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande button.

 

Offerte aanvragen

 

Wetgeving ramen blinderen

In Nederland moeten de voorruit van een auto ten minste 75% licht doorlaten. Voor de zijruiten geldt een percentage van minimaal 70%.

Bij achterruiten- en portieren gelden deze regels niet en bent u vrij om deze volledig te blinderen. Uw auto dient in dit geval wel over een rechterbuitenspiegel te beschikken.

De tintman

De politie in Nederland kan het percentage licht wat doorschijnt gemakkelijk meten. Met behulp een apparaatje genaamd de ‘tintman’ wordt uw autoraam gecontroleerd. Wanneer uw tintpercentage te hoog is, en er dus te weinig licht binnenkomt, dan krijgt u vaak een boete en moet u de folie direct verwijderen.

Bij Auto Wrap Specialist zorgen wij ervoor dat het ramen blinderen vakkundig gebeurt en houden wij te allen tijde rekening met de Nederlandse wetgeving.

Ramen blinderen voor wagenparkbeheerders

Wij blinderen ramen van particulieren en bedrijven. Bent u wagenparkbeheerder en wilt u meerdere auto’s laten blinderen? Dan kunnen wij u uiteraard helpen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een op maat gemaakte offerte.

 

Offerte aanvragen

 

Offerte ramen blinderen aanvragen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ramen blinderen? Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden. Neem daarom contact op met Auto Wrap Specialist door te bellen naar 0527 617 952 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht