Pandreclame

Laat uw bedrijfspand opvallen door middel van pandreclame die past bij uw bedrijf. Wij denken graag met u mee voor het ontwerpen, produceren en monteren van pandreclame.

Custom Media biedt diverse soorten pandreclame aan:
  Lichtreclame
  Raambelettering
  Gefreesde logo’s
  Vlaggen met masten

Voordelen van pandreclame

Pandreclame is een goede manier om uw bedrijf of winkel op te laten vallen en versterkt het imago van uw onderneming. Dankzij de pandreclame zullen meer bezoekers de weg naar uw winkel weten te vinden. Andere voordelen van pandreclame zijn:

  Versterkt het imago van uw bedrijf
  Zorgt voor meer klanten naar uw winkel
  Verhoogt de naamsbekendheid
 Uw bedrijf is dag en nacht zichtbaar

Wilt u ook uw winkel of bedrijf voorzien van pandreclame? Neem dan contact op met onze medewerkers via 0527 617 952 of info@custommedia.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de vergunningen die eventueel nodig zijn.

 
0527 617 952 info@custommedia.nl

 

Pandreclame op maat

Elk bedrijfspand is anders en vraagt om een andere aanpak. Wij leveren daarom pandreclame op maat. Om u volledig van dienst te zijn zorgen wij voor het ontwerpen, produceren en monteren van de pandreclame. Wij komen graag bij uw bedrijf langs om te bekijken wat er mogelijk is en om een schatting van de kosten te maken.

Om direct een afspraak te maken of een offerte aan te vragen klikt u op onderstaande button.

 
Offerte aanvragen

 

Verschillende soorten pandreclame

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten pandreclame die wij aanbieden.

Lichtreclame

Laat uw bedrijf dag en nacht opvallen met lichtreclame. Wij produceren lichtbakken, zuilen, doosletters met TL, LED of neonverlichting in verschillende vormen en maten.

Raambelettering

Met raambelettering kunt u een reclameboodschap of de identiteit van uw bedrijf communiceren naar al uw potentiele klanten. Ook geeft het een vertrouwd gevoel: klanten zullen uw winkel onthouden en sneller terugkeren.

Gefreesde logo’s

Door het 3D-effect van de gefreesde letters of logo’s valt uw bedrijf meer op. Wij produceren gefreesde letters en logo’s uit diverse soorten materialen: acrylaat, geschuimd pvc, spiegel rvs en aluminium sandwichplaat. Deze worden op elke gevel gemonteerd en zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Vlaggen met masten

Vlaggen zijn uitermate geschikt om uw bedrijfsnaam of logo op te laten bedrukken. Onze vlaggen worden geleverd in elke gewenste maat en kleur. Wij leveren vlaggen compleet met masten die te gebruiken zijn voor uw bedrijfspand of op evenementen.

Offerte pandreclame aanvragen

Wij denken graag mee over geschikte pandreclame voor uw bedrijf. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met full service reclamebureau Custom Media door te bellen via 0527 617 952 of door het contactformulier in te vullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht