Over Auto Wrap Specialist

Auto Wrap Specialist is onderdeel van Custom Media, een full service reclamebureau. Onze vormgevers maken niet alleen de mooiste ontwerpen voor auto’s maar ook voor websites, drukwerk en borden. Alles op het gebied van reclame kunnen wij voor uw verzorgen. Bij ons bent u dus verzekerd van een flink portie creativiteit en ervaring. Nieuwsgierig? Kijk eens op www.custommedia.nl!

Maak kennis

U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte maar u bent natuurlijk ook welkom met uw auto, voor een goed advies en een lekker kopje koffie! Wij beschikken over een grote werkplaats in Emmeloord, voorzien van alle benodigde apparatuur en ruimte om secuur te werk te gaan tijdens het wrappen van uw voertuig. U bent van harte welkom! Hieronder staan voorbeelden van ons werk.

 

 

 

Bekijk ons portfolio voor meer voorbeelden van reeds afgeleverde wagens.

Compleet of gedeeltelijk

Onze wrapfolie gaat 7 jaar mee. Hierna is de folie uiteraard weer te verwijderen. Alles met een gladde ondergrond is te beplakken. Zo plakken wij niet alleen auto’s, maar ook trailers, boten, scooters, motoren en aanhangers. Ook komt het geregeld voor dat wij niet de gehele auto, maar alleen bepaalde onderdelen zoals het dak of de motorkap en spiegels beplakken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze professionele vormgevers maken graag een aantrekkelijk ontwerp voor u.