Gevelreclame

Gevelreclame geeft de buitenkant van uw winkel of bedrijf een unieke uitstraling en zorgt ervoor dat uw onderneming wordt gezien. Er zijn verschillende soorten gevelreclame die uw pand meer laten opvallen, zoals lichtreclame, belettering en freesletters.

Voordelen van gevelreclame

  • Zorgt voor meer exposure van uw bedrijf
  • Professionele uitstraling
  • Klanten weten uw bedrijf sneller te vinden
  • Trekt potentiële klanten aan
  • Uw bedrijf valt dag en nacht op
  • Versterkt de merkbeleving

Wilt u uw gevel of bedrijfspand voorzien van gevalreclame op maat? Full service reclamebureau Custom Media zorgt voor volledige gevelreclame, van ontwerp tot uitvoering. Daarnaast adviseren wij u graag over onderhoud en eventuele benodigde vergunningen. Bel voor meer informatie over gevelreclame naar 0527 617 952 of mail naar info@custommedia.nl.

 
0527 617 952 info@custommedia.nl

 

Kosten gevelreclame

Het fabriceren en monteren van gevelreclame is altijd maatwerk. Om de kosten voor de gevel- en lichtreclame te berekenen komen we graag langs bij uw winkel of bedrijf. Zo kunnen we gelijk uw wensen bespreken en de mogelijkheden doornemen.

Wilt u meer weten over onze tarieven of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande button.

 
Offerte aanvragen

 

Soorten gevelreclame

Custom Media biedt verschillende vormen van gevelreclame aan voor uw winkel of bedrijfspand. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor onderstaande soorten gevelreclame.

Lichtreclame

Dankzij lichtreclame is uw bedrijf dag en nacht zichtbaar. Doordat uw bedrijf beter meer opvalt, trekt het automatisch meer klanten aan. Daarnaast zorgt lichtreclame voor meer sfeer en zal uw bedrijf of winkel ook de aandacht trekken wanneer het buiten donker is. Afhankelijk van uw situatie bekijken we wat de beste vorm van lichtreclame is: wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van ledletters en lichtbakken.

Raambelettering

Raambelettering biedt uw bedrijf de mogelijkheid om een persoonlijke uitstraling te geven door middel van teksten en logo’s. Wij ontwerpen en produceren full colour raambelettering, waardoor uw bedrijf of winkel al van grote afstand opvalt.

Freesletters

Freesletters is een vorm van gevelreclame waarbij letters op uw gevel worden gemonteerd. Bij freesletters heeft u de keuze uit verschillende soorten materiaal zoals acrylaat, geschuimd pvc, spiegel rvs en aluminium sandwichplaat. De gevelletters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.

U kunt naast het frezen van letters er ook voor kiezen om de letters te laten laseren. Dit geeft vooral bij acrylaat een mooi effect aan uw gevel.

Spandoek

Spandoeken worden al jaren ingezet als promotiemiddel. U kunt er ook uw gevel mee opleuken en uw bedrijfsnaam mee tonen. De spandoeken zijn ook te gebruiken als reclamemiddel op evenementen.

Wij produceren enkel- en dubbelzijdige full colour spandoeken in elke gewenste maat. Wilt u het spandoek direct laten spannen? Dan leveren wij het spandoek in een aluminium frame.

Offerte gevelreclame aanvragen

Wilt u weten welke opties u op het gebied van gevelreclame allemaal heeft? Neem contact met Custom Media op door ons te bellen via 0527 617 952 of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht