Autobelettering

Autobelettering is uw visitekaartje op de weg, waarmee u op een efficiënte en doeltreffende manier uw bedrijf onder de aandacht brengt. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, zoals standaard autobelettering, auto’s met full colour prints, reflecterende- of chroombelettering op uw auto. Ook tinten en blinderen wij autoruiten, en kunnen wij een volledige car wrap uitvoeren. Wilt u uw personenauto of bedrijfsauto voorzien van autobelettering op maat? De Auto Wrap Specialist staat voor u klaar. Na het gezamenlijk bespreken van de mogelijkheden zorgen wij voor een passend ontwerp en een schitterend resultaat.

Voordelen van autobelettering

 • Uw bedrijf wordt dagelijks onder de aandacht gebracht
 • Professionele uitstraling
 • Lokale en landelijke herkenbaarheid

Soorten autobelettering

Graag laten wij u de verschillende mogelijkheden voor autoreclame zien.

Autoreclame

Wij kunnen uw bedrijfsauto voorzien van een bedrijfslogo, reclameboodschap of een volledige andere kleur van de auto in uw huisstijl. Door het grote assortiment aan kleuren is er bij elk logo een passende kleur te vinden.

Bootstickers

Wilt u uw boot laten opvallen? Door de boot voor een gedeelte of in zijn geheel te wrappen voorziet u het schip van een exclusieve uitstraling. Wij bieden ook anti-alg folie aan, zodat de alg niet aan uw boot zal gaan hechten.

Trailerreclame

Wij kunnen uw trailer of aanhangwagen voorzien van uw logo, huisstijl en contactgegevens. Voor trailerreclame zijn tal van mogelijkheden van standaard trailerbelettering, trailers met full colour prints, reflecterende belettering tot aan chroombelettering op uw trailer.

Pandreclame

Het leveren en verzorgen van pandreclame draagt bij aan de herkenning van uw bedrijf. Gevelreclame is door de Auto Wrap Specialist te monteren. De vorm, maten en materialen zijn door u zelf te bepalen. Denk bijvoorbeeld aan een acrylox gevelreclame: een kunststof contour met gefreesde letters van een ander gekleurde kunststof.

Om ook in het donker zichtbaar te zijn gebruikt u lichtreclame. Dit kan direct of indirect, maar ook door middel van lichtbakken of doosletters met tl-verlichting, led-verlichting of neonverlichting.

Type autobelettering

De Auto Wrap Specialist biedt vier verschillende typen designs autobelettering aan.

 • Standaard

  Standaard

 • Normaal

  Normaal

 • Moderate

  Moderate

 • Excellent

  Excellent

Kwaliteit en ontwerp

Om een goed eindproduct te garanderen kiest de Auto Wrap Specialist voor hoogwaardige kwaliteitsfolies en full colour materialen met zorg uit. Op basis van het ontwerp wordt er een goed beeld gegeven van hoe de autobelettering eruit komt te zien.

Offerte op maat aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven? Neem contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Contact

Neem nu contact op met Auto Wrap Specialist.

Bel ons voor de mogelijkheden of vul onderstaand contactformulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht